ro
ru en
11 noiembrie 2021
11 noiembrie 2021
Veaceslav Duduș
Veaceslav Duduș
Veaceslav Duduș. Nu-mi plac jumătățile de măsură. Mi-am pus sufletul în toate proiectele Augusto

„Business Map” prezintă mărcile Augusto, Unotoro, Manayoki și Eva Gelato. Fondatorul companiei, Veaceslav Duduș, oferă mai multe detalii.

 

Istoricul companiei

Am deschis primul meu proiect, Augusto café, la Comrat, în 2017. Obișnuiam să mă trezesc devreme din cauza serviciului și nu reușeam, întotdeauna, să iau micul dejun, iar pe atunci nu exista niciun loc unde să pot servi o cafea aromată și o prăjitură dimineața devreme, în liniște. De aceea am decis să creez un asemenea loc eu însumi. În 4 ani, start-up-ul s-a extins într-un lanț de 6 cafenele la Comrat, cu suprafețe cuprinse între 20 și 120 mp.

Pe măsură ce continuam să explorez segmentul HoReCA din Comrat, mi-am dat seama că în acest oraș lipsea un veritabil local de burgeri "pentru bărbați".Așa că am deschis, în 2019, un restaurant fast-food de burgeri și gyros, sub brandul Unotoro.

În 2021 am lansat alte 2 proiecte: un sushi bar Manayoki și producția primei înghețate din lapte de capră din Moldova, Eva Gelato. 

Producție și servicii

Cafeneaua Augusto este lider pe piața cafelei în Sudul Moldovei. Am câștigat dragostea clienților noștri grație cafelei savuroase și a produselor de patiserie proaspete. Iar colaborarea cu partenerii ne-a permis să livrăm produsele de patiserie în mai multe cafenele din sudul Moldovei. În prezent, cafenelele Augusto sunt de găsit nu doar în Comrat, ci și în Cahul și Chișinău. În ceea ce privește meniul, anul acesta am introdus: tartine, bruschetti și mini coșulețe. Dacă doriți să aveți pe masa dvs. festivă produse de patiserie delicioase, vă stăm la dispoziție. 

 

Cât despre restaurantul fast-food Unotoro -  gătim pe cărbune, ceea ce face carnea deosebit de suculentă, crocantă, uniform prăjită, asigurând, totodată, conținutul de vitamine și minerale. Unotoro satisface preferințele tuturor generațiilor, așa că îi împacă, pentru o vreme, pe toți membrii familiei.

 

Proiectul meu preferat este Eva Gelato. Am numit înghețata Eva în cinstea fiicei mele, motiv pentru care sunt atât de preocupat de tot ceea ce are legătură cu ea. Un aspect important: noi nu vindem înghețată, ci bucurie într-un cornet sau o cupă. Ceea ce produce echipa nu este doar un desert oarecare, ci o emoție, disponibilă în peste 20 de arome. Gustul autenticului Gelato italian și savurarea acestuia împreună cu cei dragi este prioritatea principală a companiei. Într-un singur sezon am făcut atât de mult zarvă încât marii jucători de pe piața înghețatei au început să își pună întrebări, ceea ce înseamnă că suntem pe drumul cel bun.

 

Sunt câteva săptămâni de când am lansat sushi barul MANAYOKI. Ne-am străduit din răsputeri să asigurăm un sortiment variant, o livrare rapidă și un ambalaj atractiv. Aceasta este prioritatea noastră.  Vom continua în același ritm pentru a obține titlul celor mai delicioase sushi rolls din Comrat.

 

Echipa de vis

Am o echipă de vis! Fondatorii celor mai de succes companii știu că principalul accelerator al creșterii nu este piața, nici tehnologia, nici concurența și nici produsele. Factorul care este mai important decât toate celelalte este capacitatea de a găsi și de a păstra oamenii potriviți pentru companie. Încă mai lucrez la acest aspect, însă sunt deja mândru de echipa mea. În 2017 eram opt, iar acum suntem deja 55 de persoane implicate în cadrul producției și a cafenelelor. Este vorba de administratori, șefi de birou, bucătari, vânzători și oameni de logistică (care supraveghează procesul de livrare). Nu consider că acești oameni sunt subordonații mei, căci fiecare dintre ei face parte dintr-o familie mai mare, familia mea, care continuă să crească.

Valori

Dorim ca vizitatorii noștri să ne asocieze cu bucuriile vieții de fiecare zi. Vrem ca localurile noastre să nu le satisfacă, pur și simplu, foamea, ci să le ofere emoții calde. Înțelegem cât de important este pentru oaspeții noștri să bea o ceașcă bună de cafea dimineața, pentru a avea o zi reușită, așa că lucrăm de la primele ore ale dimineții. Prețuim timpul și confortul oaspeților noștri, fără a face vreun compromis. Pun suflet în munca mea și îmi învăț echipa să fie sârguincioasă și productivă.

 

Succese

De fapt, toate proiectele sunt de succes având propriile obiective, sarcini și valori. Nu am reinventat roata, dar toate localurile noastre au un lucru în comun - siguranța în calitatea serviciilor prestate și atenția pentru detalii. Cred că aceștia sunt principalii factori ai succesului. Cu toate că ne aflăm în sudul țării, proiectele noastre sunt apreciate nu doar în Găgăuzia, ci și la Chișinău.

Premii și distincții

Cea mai mare răsplată pentru noi este aprecierea oaspeților noștri. Interacționăm cu clienții noștri pe rețelele sociale și urmărim cu drag feedback-ul privind serviciile și produsele noastre. Răspundem cu recunoștință la laude și complimente.

Vorbind de premii tangibile, am primit premiul pentru cel mai bun proiect inovativ și transfer tehnologic în 2019.

Parteneri

Pe parcursul acestui timp am dezvoltat relații bune și de încredere cu toți partenerii noștri. Suntem recunoscători că ne sprijină în dezvoltarea noastră. Sunt întotdeauna dispuși să ajute, să ofere prețuri bune și să furnizeze produse de calitate.

Caracteristicile afacerii

Toate proiectele au câte ceva deosebit în cee ace privește produsele, valorile și tehnologia. Am deprins deja obiceiul de a crea proiecte care nu au mai existat pe piață înaintea mea. Acesta este lucrul care ne diferențiază de concurenți.

Localizare

Principalele locații ale companiei se află la Comrat, iar la Cahul și Chișinău intenționăm să deschidem noi filiale.

Curiozități despre companie

În producția de înghețată Eva Gelato folosim numai lapte de capră. Ar putea să vă surprindă să aflați că suntem pionieri în acest domeniu, cel puțin în țara noastră. Laptele de capră este hipoalergenic, așa că această înghețată poate fi servită chiar și bebelușilor.

Folosim produse de înaltă calitate pentru toate produsele și rețetele noastre. Alegem doar ceea ce am oferi propriilor copii. Acest principiu este cel mai bun filtru al calității.

Planuri

Plănuim să perfecționăm toate procesele din cadrul companiei, să formăm o echipă mare și puternică și să decidem încotro vrem să ne îndreptăm. Avem deja o înțelegere destul de bună a punctelor noastre forte și a punctelor slabe. Trebuie să încercăm să devenim o companie rezistentă la crize și provocări.

Intenționăm să deschidem un alt proiect la Comrat, să aducem Unotoro și Augusto la Cahul și să lansăm un nou proiect la Chișinău.

Veaceslav
Duduș
Veaceslav Duduș
Для доступа ко всем материалам проекта необходимо войти в свой аккаунт
Login in Member zone
Забыли пароль?
У вас нет доступа?
Изменение пароля
Login in Member zone