ro
ru en
Pavel Zingan. Primul an cu GEELY în Moldova. Cifre și emoții

 

Pe 12 august 2022, în Moldova, a fost oficial inaugurat showroom-ul GEELY. Cum a decurs primul an pentru această nouă marcă? Cel mai bun mod de a trage linie și de a sintetiza rezultatele acestui an este să ne amintim de cifre și de emoții.

«…au fost vândute 347 de GEELY»

Cifra de vânzări GEELY este impresionantă. 347 de automobile într-un an. Luând în considerare că sunt 52 de duminici (zile de odihnă) într-un an și sunt zile de sărbătoare oficiale (zile nelucrătoare), putem cu siguranță afirma că în fiecare zi lucrătoare din acest an, pe drumurile Moldovei apărea câte un nou automobil GEELY.

«…liderul vânzărilor Atlas Pro»

Cel mai vândut model GEELY este Atlas Pro. Având în vedere că vânzările GEELY reprezintă peste 40% din totalul vânzărilor de automobile chinezești în Moldova, putem cu încredere afirma că Atlas Pro este cel mai vândut automobil chinezesc în Moldova.

Nu în zadar Campania de promovare a modelului Atlas Pro s-a concentrat pe jocul de cuvinte și accente: „Atlas PRO – calitate PRObată”. În decursul acestui an, mașina a fost testată în Moldova în toate condițiile posibile și pe toate tipurile de drumuri și terenuri accidentate. Este suficient să ne amintim că tocmai cu Atlas Pro s-a testat ruta unui maraton în nordul Moldovei, traversând cele mai variate peisaje naturale.

Împreună cu clienții săi, GEELY Atlas Pro a călătorit în Grecia, România, Bulgaria, Portugalia, Țările de Jos și Marea Britanie, atrăgând atenția în fiecare loc.

«… aceasta-i bombă

Urmarind recomandările, GEELY adună și publică pe rețelele sociale recenzii autentice de la proprietarii mașinilor sale. Acestea nu sunt reclame, ci părerile sincere ale utilizatorilor. De curând, am dat peste recenzia unei șoferițe referitoare la crossover-ul coupe Tugella. Ea a evidențiat punctele forte ale mașinii și, cu entuziasm tipic feminin, a adăugat: «Și culoarea! (Pauză) E pur și simplu senzațională!». Dacă vă gândiți să achiziționați o mașină, vă recomand să accesați pagina GEELY pe Facebook și să parcurgeți recenziile.

«… susținerea spotului»

Poate e neobișnuit să spunem despre o marcă auto că are o poziție socială activă, dar aceasta a fost abordarea GEELY în primul său an de activitate în Moldova. Nu doar că a susținut maratoanele și alergările în diferite părți ale țării, dar a și sprijinit competițiile de squash. Prin contribuția sa la organizarea acestor evenimente, GEELY a oferit participanților ocazia să descopere și să se familiarizeze cu această marcă auto nouă pentru Moldova.

«… TOP

Un rezultat inevitabil al anului. GEELY a intrat în TOP 8 cele mai vândute mărci auto din Moldova. 

«… planurile nu-s rezultate, dar…»

Reflectăm asupra rezultatelor primului an, dar dorim și să vă prezentăm planurile GEELY pentru restul anului 2023. Deși accentul în vânzări rămâne pe modelul Atlas Pro, asta nu exclude apariția altor modele noi.

În septembrie, Moldova va fi introdusă la noul Coolray: cu un motor revoluționar, un design exterior actualizat, un interior reînnoit și tehnologii avansate. Suntem convinși că va cuceri inimile multor clienți.

Până la sfârșitul anului, un model electric va fi prezentat în showroom-ul GEELY. Detaliile vor rămâne o surpriză pentru moment!

Pavel Zingan

.
Для доступа ко всем материалам проекта необходимо войти в свой аккаунт
Login in Member zone
Забыли пароль?
У вас нет доступа?
Изменение пароля
Login in Member zone