ro
ru en
16 noiembrie 2023
Pavel Zingan. GEELY GEOMETRY C? Ea este - armonioasă

Impresii de la întâlnirea cu GEELY GEOMETRY C

Acum GEELY are un model electric

Cu un an în urmă era necesar să convingem piața moldovenească că GEELY merită atenție și încredere. În acest timp, s-au vândut atâtea Atlas Pro, Tugella, Monjaro și Coolray, încât nu mai este nevoie să convingem pe nimeni. Dar nu erau mașini electrice printre aceste modele. Astfel, întrebarea referitoare la momentul în care GEELY va introduce pe piața din Moldova o mașină electrică a devenit tot mai frecventă. Mai mult decât atât, autoritatea producătorilor auto chinezi în domeniul vehiculelor electrice crește rapid, depășindu-i pe liderii mondiali în această categorie.

Și iată primul model electric GEELY în Chișinău. GEELY GEOMETRY C

Într-un singur cuvânt

Fotografa mea, în căutarea unei mașini noi, m-a întrebat cum aș descrie GEELY GEOMETRY C. Activitatea mea în media și pe canalele de Telegram m-a învățat să fiu concis. Există un cuvânt în limba rusă, "ладная", care se traduce ca "armonioasă". Așadar, GEELY GEOMETRY C este o mașină armonioasă: compactă, rapidă, solidă, atrăgătoare - pe scurt, armonioasă.

Drogul electric al gazului

Acest paragraf este scris pentru conducătorii auto cu motoare cu ardere internă (categoria în care mă includ și eu), care nu au experimentat încă plăcerea de a conduce o mașină electrică de calitate. Interacțiunea cu pedala de accelerație la un vehicul electric oferă o experiență senzorială unică, comparabilă cu o comunicare perfectă și neîntreruptă cu un partener de viață, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Dacă acest nivel de înțelegere este adesea dificil de atins în relațiile personale, în cazul unei mașini electrice, este o realitate constantă. Răspunsul instantaneu la comanda de accelerație este ca și cum mașina ar citi gândurile conducătorului.

Apropo, GEELY GEOMETRY C accelerează de la 0 la 100 de kilometri în doar 7 secunde.

GEELY GEOMETRY C și Rock n Roll-ul lui Guy Ritchie

Dacă vă aduceți aminte de filmul lui Guy Ritchie, "RocknRolla", acolo este o scenă în care Gerard Butler fură o mașină, dar nu știe cum să activeze marșarierul din cauza unei cutii de viteze neconvenționale. La GEELY GEOMETRY C, ar fi trebuit să se gândească de două ori: o dată despre cum să pornească mașina, având în vedere că nu există un buton tradițional de pornire a motorului - dar asta nu e necesar; pur și simplu te așezi, pui piciorul pe frână și mașina e pregătită de drum. A doua oară, ai fi uimit când ar trebui să schimbi în modul de conducere - selectorul de viteze e situat pe volan, în partea dreaptă, ceea ce pare ciudat la început, dar te obișnuiești repede.

În ceea ce privește confortul și siguranța, mașina este echipată corespunzător. Lista completă a opțiunilor ar fi prea lungă de enumerat, dar are tot ce este necesar unui vehicul modern, inclusiv o cameră de 360 de grade, care face parcarea să pară un joc video. Poți folosi oglinzile dacă preferi, sau te poți distra cu sistemul de parcare folosind monitorul. Mașina se adaptează la marcajele de pe carosabil, frânează automat în situații de urgență și îți semnalează când nu este sigur să te deplasezi înapoi. Totul este sub control.

Și cum e mașina? Când prietenii te întreabă despre noua ta cunoștință după prima întâlnire, "Cum e ea?", de fapt, ei așteaptă să le transmiți emoții. Sentimentele mele despre GEELY GEOMETRY C - este pur și simplu armonioasă. Te simți bine din prima clipă în compania ei.

Prețul? 35.580 de dolari. Dar pentru primul lot disponibil înainte de sărbători există o ofertă specială: 34.880 de dolari plus un set de anvelope de iarnă cadou.

Pavel Zingan
.
Для доступа ко всем материалам проекта необходимо войти в свой аккаунт
Login in Member zone
Забыли пароль?
У вас нет доступа?
Изменение пароля
Login in Member zone