ro
ru en
24 mai 2023
Pavel Zingan. GEELY pe terenul de paintball

 

De la începutul activității sale în Moldova, brandul GEELY a ales să sprijine sportul și un stil de viață activ. GEELY a susținut competiții de alergare și de squash. Se pare că GEELY nu intenționează să se limiteze doar la aceste tipuri de sport. Un exemplu recent este turneul internațional de paintball care a avut loc pe 20 mai în Chișinău.

Turneul deschis Commandos

Știați că de 12 ani, terenul de patru hectare din Moldova este în gestiunea Commandos? Aceasta coincide cu perioada exactă de la înființarea Clubului de Paintball Commandos. De-a lungul acestor ani, pasiunea pentru paintball nu a încetat să ardă pe terenurile lor de joc.

Sâmbăta trecută, Commandos a decis să deschidă sezonul de vară 2023 și a organizat un turneu deschis de paintball.

La acest turneu au participat nu doar echipe din Moldova, ci și din România și Ucraina, ceea ce face ca turneul să fie cu adevărat internațional.

GEELY s-a alăturat ca partener "auto" al turneului. Chiar dacă competițiile de paintball au loc pe teren, putem spune că GEELY Atlas Pro și GEELY Monjaro au trecut cu brio prin "teste de foc".

La turneu au participat în total șase echipe - trei din Moldova, două din România și echipa Mad Sharks din Ucraina.

Reguli pentru începători

Nu ezit niciodată să întreb atunci când nu știu ceva. Nu am jucat niciodată paintball până acum, așa că am considerat mai simplu să întreb unul dintre organizatorii turneului, Alexander Gorkov, cum s-a desfășurat competiția.

Atunci când numărul echipelor din turneu este mai mic de zece, de obicei se joacă în sistemul "round-robin" (toți contra tuturor).

Fiecare echipă are cinci jucători pe teren. Durata efectivă a jocului este de zece minute. Scorul se înregistrează atunci când una dintre echipe apasă butonul de pe baza echipei adverse. Jocul poate fi extrem de rapid, o echipă poate termina și într-un minut sau chiar mai puțin.

Echipa primește cinci puncte pentru o victorie. Un rezultat de egalitate aduce câte un punct fiecărei echipe.

Câștigătorii

Turneul Commandos a început la ora 9 dimineața și s-a încheiat cu ceremonia de premiere a câștigătorilor la ora 17:30. Desi au jucat pe teren propriu, de această dată Commandos a trebuit să cedeze locul de câștigători echipei moldovene Golden Guard, ocupând ei înșiși locul doi. Locul trei a fost ocupat de echipa ucraineană Mad Sharks.

Atmosfera

Atmosfera din paintball surprinde întotdeauna prin contrast. Odată ce jucătorii se întâlnesc în zona sigură, fără arme în mână, devin instantaneu prieteni. Aceasta atrage probabil fanii paintball-ului la fel de mult ca și emoția jocului în sine - posibilitatea de a-și împărtăși experiențele, de a cunoaște oameni noi și de a revedea vechi prieteni. Eliberarea de adrenalină contribuie la acest sentiment.

GEELY și vara anului 2023

Nu cunosc încă planurile exacte ale GEELY pentru susținerea evenimentelor sportive în vara anului 2023. Cu toate acestea, am impresia că alergatul, squash-ul și paintball-ul nu vor fi singurele activități. Cred că merită să explorăm cum să transportăm o placă de surf într-un GEELY. Râurile și lacurile sunt atât de atrăgătoare în timpul verii…

 

Pavel Zingan

.
Для доступа ко всем материалам проекта необходимо войти в свой аккаунт
Login in Member zone
Забыли пароль?
У вас нет доступа?
Изменение пароля
Login in Member zone