ro
ru en
06 martie 2023
Cursa subterană de Ziua Îndrăgostiților și Mazda CX 60

Doar gândiți-vă! Moldova este singura țară din lume în care știrea despre cursa subterană de Ziua Îndrăgostiților nu este o ficțiune, ci chiar adevărată. Ne referim la LOVE RunFEST care are loc în Cramele Cricova. Competiția din acest an a fost susținută de Mazda. Citiți despre cursă și despre primul plug-in hybrid oferit de Mazda.

Alergare în labirinturile subterane

Pentru a afla mai multe despre cursa LOVE RunFEST, l-am contactat pe organizatorul acesteia, Iulian Bercu. Am auzit următoarea poveste.

".. LOVE RunFEST este despre dragoste și despre dragostea pentru alergare. Sau viceversa. În orice caz, dragostea este pe primul loc.

Aceasta este a treia cursă pe care o organizez în orașul subteran Cricova, și prima dedicată Zilei Îndrăgostiților. Participanții au putut alege între două trasee  - 7 sau 14 kilometri. Traseul de 7 km s-a desfășuarat exclusiv subteran, în timp ce cel de 14 km a fost o combinație între suprafață și subteran.

Au alergat peste 100 de persoane, inclusiv turiști din patru țări. Pentru ei, o astfel de cursă a fost o adevărată experiență exotică. Mai ales că la etapa subterană îi aștepta un spectacol de lumini și un DJ.

Toți participanții au primit și o medalie - o jumătate de inimă. Toți cei care au participat în cupluri, și-au unit jumătățile de inimă și au primit în schimb premii. Șampanie, bineînțeles.”

Să cunoaștem Mazda CX 60

Mazda nu a fost doar un partener al cursei. Ei și-au format o echipă de alergători care la fel au participat în această cursă. Bineînțeles, toți au fost îmbrăcați în culoarea "emblematică" Mazda.

De asemenea, în cramele de la Cricova a fost prezentat primul model plug-in full hybrid de serie al mărcii.

Tehnologia face minuni. Vă încurajez să atrageți atenție la această informație:

Un motor pe benzină de 2,5 litri plus o baterie de 17,8 kilowați generează împreună o capacitate de 327 de cai putere la, atenție (!), un consum de doi litri în oraș!

Mașina a fost testată cu succes la Chișinău. Consumul ei a fost puțin mai mare decât cel declarat - cinci litri la 100 de kilometri. V-ați fi putut imagina vreodată o astfel de combinație?

Desigur, ar fi necesar să discutăm despre ea separat, dar în această postare scurtă aș adăuga două detalii importante.

Mașina este integral asamblată în Japonia și beneficiază de o garanție de 6 ani sau 150.000 de kilometri parcurși.

Cum să nu te îndrăgostești de o astfel de mașină și să nu-i oferi jumătate din inima ta?

Pavel Zingan

.
Для доступа ко всем материалам проекта необходимо войти в свой аккаунт
Login in Member zone
Забыли пароль?
У вас нет доступа?
Изменение пароля
Login in Member zone